Acasă » Protecție Date

Politica de confidetialitate si prelucrare a datelor personale

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi liberă circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice SC GREEN FOOD SRL are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră. Scopul colectării datelor este pentru reclamă, marketing si publicitate precum administrarea comenzilor plasate.

Nu sunteţi obligat(ă) să furnizaţi datele cerute, acestea fiind însă necesare pentru prelucrarea si livrarea comenzilor plasate către dumneavoastră si pentru a beneficia de ofertele si reducerile magazinului nostru online www.jucarii-producator.ro. Refuzul dumneavoastră determină imposibilitatea de a procesa si livra comenzile plasate si imposibilitatea de a vă anunta regulat despre ofertele si reducerile magazinului nostru online www.jucarii-producator.ro . Datele furnizate nu sunt oferite către terti cu exceptia situatiilor când sunt absolut necesere pentru onorarea comenzilor, încasarea contravalorii comenzilor si când sunt solicitate de către organele de stat abilitate.

Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi sunt comunicate numai companiei de curierat prin intermediul căreia se fac livrările.

Dacă doriţi să primiţi informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de SC GREEN FOOD SRL prin intermediul magazinului online www.jucarii-producator.ro vă rugăm să vă înscrieti la newsletterul nostru, specificând numele si adresa dumneavoastră de e-mail. Dacă doriti să achizitionati un produs sau serviciu din magazinul online www.jucarii-producator.ro vă rugăm să completati datele cerute în formularul de comandă (nume, prenume, adresă, localitate, judet, adresă de e-mail, număr de telefon).

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa prin e-mail la adresa de contact shop@jucarii-producator.ro. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei. Datele dumneavoastră nu vor fi transferate în străinătate.

Dacă unele dintre datele dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.
_______________________________________________________________
Observaţie:
*orice persoană are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc.
*orice persoană are, de asemenea, dreptul de a se opune, în mod gratuit şi fără nicio justificare, la prelucrarea datelor sale personale în scopuri de marketing direct.

SC GREEN FOOD SRL este operator de date cu caracter personal înscris în registrul de evidentă a prelucrărilor de date cu caracter personal.

Dacă v-ati înscris la newsletterul nostru atunci veti primi periodic, în căsuta de e-mail, informatii despre produsele si serviciile magazinului nostru www.jucarii-producator.ro . Dacă nu mai doriti să primiti newsletterul de la www.jucarii-producator.ro vă puteti dezabona oricând urmând linkul din footer-ul newsletterului primit prin e-mail sau printr-o înstiintare scrisă, pe e-mail, la adresa shop@jucarii-producator.ro, în care să specificati acest lucru.

  • Haba

Despre noi

Suntem o companie tanara si reprezentam renumita companie germana Haba GmbH in Romania. Scopul noastru este de a prezenta si comercializa produsele acestei companii care au unul din cele mai ridicate standard de calitate si design.

Copii nostril merita ce este mai bun !

Contact

GREEN FOOD S.r.l
Str. Principala nr. 71
Loc. Avramesti, Jud. Harghita
CUI: 24248462
J08/2017/2008
Cont: RO62RZBR0000060016726733
Banca: Raiffeisen

Design & Product Manager: G. Nicolae
Telefon: +40 736 655 538
Email: jucariiproducator@gmail.com

Urmăreşte-ne pe Facebook